6 ZYRE
KOSOVË & SHQIPËRI


Me një ekip shumë të përkushtuar, ne kemi arritur që të hapim 6 degë të Call centareve në Kosovë e Shqipëri..


5 VITE
EKSPERIENCË


Mbi 5 vite eksperiencë, në fushën e Call Centers duke krijuar një raport të mirë, me stafin dhe klientët..


MË SHUMË SE 1300
KLIENTË TË KËNAQUR


GL Marketing numëron më shumë se 1300 klientë të kënaqur, që vazhdojnë të punojnë me ne..


2 SHTETE
3 QYTETE


Degët tona janë në Prishtinë, Tiranë, Durrës, duke na bërë lider në fushën e call center.. 

Pas një bashkëpunimi të gjatë me GL Marketing, unë ju rekomandoj ata si një kompani shumë korekte, e shpejtë, dhe serioze..

Toni S.